Γρήγορα, Αξιόπιστα, Οικονομικά

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξυπηρέτηση
Η βέλτιστη εξυπηρέτησή σας αποτελεί το πρωταρχικό μας μέλημα! Η ευθύνη μας απέναντι σε όλους τους πελάτες που εμπιστεύθηκαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είναι για εμάς μεγάλη. Γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε άριστα στις απαιτήσεις σας, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες και ξεπερνάμε τις προσδοκίες σας, δημιουργώντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
 
Ποιότητα
Η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας διασφαλίζεται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, με την απόλυτη τήρηση των πιο αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, τόσο στην παραγωγή κουφωμάτων, όσο και στο επίπεδο των διαδικασιών εφοδιασμού, παραγγελιών, παραδόσεων και τοποθετήσεων. Η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών αποτελεί το θεμελιώδη λίθο της φιλοσοφίας μας. Τηρούμε απόλυτα όλες τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των εγχειριδίων των βιομηχανιών που παρέχουν τις πρώτες ύλες και εφαρμόζουμε σωστά όλες τις παραγωγικές διαδικασίες. Όλα μας τα κουφώματα φέρουν τη σήμανση CE εφαρμόζοντας το FPC.
 
Προμηθευτές
Εφαρμόζοντας πιστά τη φιλοσοφία μας για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, επιλέγουμε πρώτες ύλες, εξαρτήματα και βοηθητικά εργαλεία άριστης ποιότητας. Αναπτύσσουμε στενές συνεργασίες με ελληνικές και διεθνείς βιομηχανίες, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και των προμηθευτών μας.        
 
Service & After Sales
Καλέστε μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα προχωρήσει σε αυτοψία, δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα και απαντώντας σε κάθε σας απορία. Η τοποθέτηση των κουφωμάτων γίνεται πάντα από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, με τεχνική αρτιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας